Je bekijkt nu Educer® glijmiddel voor hem en haar

Educer® glijmiddel voor hem en haar

Het vagina-epitheel (dat de wand van de vagina vormt) beschikt over een mechanisme waarmee de vochtigheid, de elasticiteit en de zuurgraad nauwkeurig kunnen worden gereguleerd. Door mechanische irritatie, zoals geslachtgemeenschap, kunnen kleine wondjes in en beschadigingen van het epitheel ontstaan.

Educer®zalf kan ervoor zorgen dat de huid en het slijmvlies voor lange tijd vochtig en elastisch blijven. Bovendien kan Educer®zalf bijdrage aan het genezingsproces en herstel van het vagina-epitheel.

  • Vermindering van het risico van slijmvliesletsel door mechanische beschadiging, en daarmee van het ontstaan van bacteriële infecties.
  • Door het gebruik blijft de vochtigheid van de vagina op peil waardoor tevens een verbetering van het seksuele welbevinden plaats vindt.
  • Verbetering van de afweer tegen infecties: preventie van bacteriële vaginose ( infectie van de vagina) en vaginale mycosen (schimmelinfectie van de vagina ).
  • Dezelfde geldt voor anale seks Educer®zalf kan ervoor zorgen dat de huid, rectum en het slijmvlies voor lange tijd vochtig en elastisch blijven. Bovendien kan Educer®zalf bijdrage aan het genezingsproces en herstel van het rectum-epitheel.